najibu's FotoPage

By: najibu najibu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 17-Sep-2007 07:04 Email | Share | | Bookmark
Outing with Azmean at Taiping Zoo...



Nie antara gmbr yang aku sempat tangkap semasa outing. Guna teknik available light.
Basically banyak guna ISO800, spot model, aperture piority dan mesti tau nak guna Auto expose lock.


Thursday, 13-Sep-2007 01:40 Email | Share | | Bookmark
Merdeka day....Poster project



Walaupun merdeka dah habis dan sambutan kemerdekaan dah tutup aku rasa tak terlambat lagi nak letak poster merdeka kat blog nie.
Yelah... pada aku semangat merdeka tu mesti ada dalam setiap rakyat Malaysia sepanjang masa. Bukan hanya pada bulan tertentu jer...
Cewah! Boleh tahan jugak aku nie...



Tuesday, 11-Sep-2007 04:09 Email | Share | | Bookmark
Suhana dan Hazlan - Parit Buntar Perak







Monday, 10-Sep-2007 11:15 Email | Share | | Bookmark
SU dan LAN - 08 Sept 2007 Parit Buntar Preak

CLS di taman kanak-kanak
Sebagai permulaan aku selitkan gambar nikah jiran pengasuh anak aku.

Gambar CLS dan sedikit edit dalam photoshops. Teknik yang aku belajar dari Jijan (Romantis-studio).



Monday, 10-Sep-2007 11:04 Email | Share | | Bookmark
Assalammualaikum - Welcome to Sinar-Gemilang...

Sinar-gemilang nie aku khaskan untuk rekodkan segala aktiviti fotografi rasmi yang pernah aku terlibat samada secara rasmi atau tak rasmi. Contohnya majlis kenduri kawin, harijadi, graduasi dan lain-lain yang bewaktu dengannya.

Selain dari itu segala aktiviti outing seperti street fotografi, praktikal fotografi dan sewaktu dengannya juga akan aku cuba rekodkan di sini. Pendek kata ... kalau aku rasa macam best jer aku masukkan kat sini. Insya Allah.

Harapan aku semoga aku dapat kongsikan gambar-gambar yang menarik yang dapat di kongsi bersama dengan pelawat-pelawat blog aku nie. Segala komen atau tunjuk ajar di alu-alukan kerana aku nie memang baru belajar.


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net